poudarite svoj sijaj

Izpopolnite videz svoje kože z našimi dolgo obstojnimi, naravnimi obraznim pudri, ki vašo kožo še dodatno nahranijo, zaščitijo in so hkrati čudoviti za nošenje. Poiščite za vas pravi odtenek in sestavo med našimi odtenki.

Zasvetite

Vse osnovne podlage Jane Iredale so le razširitev in nadaljevanje nege, ki kožo še dodatno nahranijo. Naši mineralni pudri so lahki, naravni, a hkrati zelo prekrivni in obstojni. Na voljo so različne podlage, ki zadovoljijo vse potrebe še tako različnih in problematičnih kož.

Med tekočimi podlagami lahko izbirate med našimi BB kremami, pudri Liquid minerals, obarvanimi kremami in korektorji, ki so namenjeni prekrivanju različnih nepravilnosti (od aken, rdečic, podočnjakov, pigmentih madežev idr). Ne glede na izredno visoko prekrivnost pudrov in korektorjev pa ti ne vsebujejo talca, umetnih barvil, parabenov in ničesar, kar bi lahko škodilo vaši koži.

PurePressed® base je podlaga v kamnu, ki brez sintetičnih kemikalij omogoča čisto do srednjo prekrivnost in koži koristi tako, da jo ščiti ter pomirja. Amazing base je podlaga v prahu, primerna za suho ali mešano kožo, ki omili videz gubic in por in zagotavlja dolgotrajen sijoč videz.

najbolj prodajani produkti

PurePressed® Base Mineral Foundation REFILL

 

Glow Time Pro™

 

Balance Hydration Spray

 

Smooth Affair® Brightening Face Primer

TEŽAVE Z NANAŠANJEM

V zvezi z našimi ličili dobimo zelo malo pritožb, a vseeno navajamo težave, za katere včasih slišimo, in naše predloge za njihovo reševanje. Običajno se je treba le malo prilagoditi. Večina žensk je navajena na tekoči puder, ki ga je treba nanesti v večjih količinah, če želimo doseči zadovoljujoče prekrivanje. Prehod na puder, ki se nanaša v manjših količinah in prekrije v trenutku, zahteva nekaj vaje. Vedno priporočamo uporabo aplikatorjev (čopičev in gobic), ki so ustvarjeni za te pudre. Tega ne pravimo, ker želimo izdelek prodati, temveč zaradi resnično vidnih boljših rezultatov.

„Preveč se sveti“

Predebeli sloji pudra in pritiskanje z gobico lahko razdreta in ločita določene minerale, zaradi česar na površino kože pride mineral, ki povzroča svetenje. Temu se lahko zlahka izognete z nanašanjem mineralov v tankih plasteh s potegi čopiča navzdol. Nanesite toliko plasti, kolikor jih je potrebnih za dosego želene prekrivnosti. Popršite z enim od naših sprejev (D20 ali Pommisst) in nežno potapkajte. Pri zelo mastni koži s širokimi porami pod puder nanesite Absence, še posebej na področje z razširjenimi porami.

„Neenakomerno in z madeži“

To se zgodi, ko se minerali nanesejo, preden se krema vpije, ali zato, ker ostanejo na površini kože. Najenostavneje lahko to težavo rešite tako, da počakate, da se krema vpije, ali pa presežek obrišete. D20 ali Balance so dobra zamenjava kreme za mastno kožo.

Neenakomernost je lahko tudi posledica aplikatorjev v obliki gobic, ki se na koži ne ”premikajo”. Vsekakor vam za lažji in bolj enakomeren nanos, priporočamo nanos pudrov z našimi čopiči, ki so narejeni iz izključno naravnih ščetin.

„Poudarja gube in gubice“

Preizkusite kompaktni puder namesto tistega v prahu. Nanesite enega od sprejev (D20, Balance) in počakajte, da se vpije, ali pa puder v prahu vmešajte v kremo in tako ustvarite kremno podlago. Nanesite s prsti ali s čopičem. Če se vam zdi, da puder poudari gubice okrog oči, navlažite bombažno vatko s sprejem D20 ali Balance in nežno pritisnite na problematično področje ali pa nanesite majhno količino vlažilne kreme.

„Napačna barva“

Barvo ste verjetno izbrali pri slabi osvetlitvi. Najboljši način za izbiro pravega odtenka je, da puder nanesete na prehod med spodnjo čeljustjo in vratom, in to pri dnevni svetlobi. Če je odtenek pravi, bo barva izginila. Najlaže je začeti z odtenkoma Natural in Amber. Sta primerljiva, le da ima Natural rožnat podton, Amber pa rumenega. Hitro boste videli, ali potrebujete svetlejši ali temnejši odtenek in kateri podton je primeren za vašo kožo. Barvo pudra v prahu lahko prilagodite tako, da ga zmešate z nasprotno barvo. Na primer – če je barva presvetla, izberite temnejši odtenek z istim podtonom. Če je barva preveč rumena, ga zmešajte z rožnato. Najprej poskusite z majhno količino v posodici, da najdete pravo razmerje. Da bo mešanje pudrov uspešno, uporabite čist čopič. To bo v trenutku izenačilo barvi.

Nanos Smooth Affair® Mattifying Face Primer

Nanos 

o naši naravni mineralni kozmetiki

Dobite največ karseda iz vaših mineralnih ličil. Kako jih nanašati.

več o odtenkih

Izbira pravega odtenka pudra je prvi in temeljni korak do brezhibnega in naravno sijočega videza.

Kontakt

t +386 5 67 79 530
e portoroz@dermale.eu

Dermale d.o.o. Portorož
Obala 130, p.p. 291
6320 Portorož

janeiredale.com

Video napotki ličenja (anj)

Blog janeiredale.com (anj)