izpopolnite vaš videz

Naličite se tako, kot bi vas le najboljši profesionalni vizažisti. Z našimi pripomočki za ličenje lahko ustvarite videz brezhibnega, a naravnega make up-a, ki se bo obdržal čez cel dan.

Pomembni dotiki

Ročno oblikovani čopiči v primerjavi s strojno rezanimi. Eni od glavnih razlik med kvalitetnimi čopiči sta kvaliteta in vrsta naravne dlake, ki se uporablja, prav tako pa je izjemno pomembno tudi, kako je dlaka oblikovana in pričvrščena na ročaj čopiča s kovinskim obročem.
Kvalitetni čopiči so ročno oblikovani, dlaka je prirezana na koncu kovinskega obroča (ki se nahaja med dlako in ročajem čopiča), kar zagotavlja obstojnost naravne dlake z zašiljeno konico. Dlaka zaradi izgube keratina naravno dobi koničasto obliko. Takšne ščetine so mehke in omogočajo učinkovitejši nanos naših mineralnih pudrov ter njihovo enakomerno razporeditev. Zašiljene konice čopičev tudi poskrbijo za mehak, pomirjajoč občutek na koži, kar le obogati uporabo mineralnih ličil. Po posegih, zaradi katerih je koža bolj občutljiva, so rešitev naši čopiči, ki kože ne dražijo še dodatno.

Barve, kakršna so npr. senčila ali rdečila, se lahko učinkoviteje mešajo s kakovostnimi čopiči. Nekdo je nekoč rekel: ”Samo tri stvari je treba vedeti o kakovostnem nanašanju ličil: mešaj, mešaj, mešaj!”
Priporočajte, pokažite in uporabljajte priročne pripomočke, zasnovane za uporabo vsakega našega izdelka, in dosegli boste najboljše možne rezultate.

najbolj prodajani produkti

Blending brush

 

Eye Liner/Brow brush

 

Kabuki brush

 

Retractable Lip brush

 

NASVETI V ZVEZI S PRIPOMOČKI

Ščetine, ki so oblikovane s strojnim rezanjem, imajo top vrh, zato je čopič grob, minerali pa se razpršijo. Ko gre za rezultate, se takšna dva čopiča ne moreta primerjati.

Vrsta izbranih naravnih ščetin, oblika in gostota (količina uporabljene dlake) pripomorejo k učinkovitosti čopiča in k možnosti enakomernega razporejanja pigmenta na koži. Naši čopiči za pudre tako npr. omogočajo nanos mineralov tako v težje dostopnejših kotičkih kot na večjih površinah, česar kabuki ali ali veliki čopič za puder ne zmoreta. Oblika čopiča zagotavlja racionalno porabo in minimalno količino zavrženega, neuporabljenega pudra.

Vzdrževanje čopičev

Nove čopiče je treba pred uporabo VEDNO očistiti, saj se tako odstranijo vsi kemični ostanki na ščetinah, opravi dezinfekcija in prepreči morebitna alergijska reakcija. Novim čopičem ščetine pogosto odpadajo – to naj vas ne skrbi, saj gre za normalen proces, ki ga bo po nekaj čiščenjih konec.

Čiščenje

Profesionalci vedo, da je higiena izrednega pomena. Čeprav je tveganje za prenos infekcij pri delu z ličili v prahu izjemno majhno, je treba s čopiči vseeno ravnati kot s katerim koli drugim pripomočkom.

Priporočamo čiščenje čopičev z našim čistilom Brush Shampoo and Conditioner in vodo ali z nežnim šamponom za lase, ki ne vsebuje voskov, kemičnih barvil in močnih parfumov. To bo ohranilo celovitost, strukturo in mehkobo naravnih ščetin, posledično pa tudi njihovo učinkovitost pri uporabi.

Uporabljajte toplo vodo. Čopičev nikoli ne namakajte v vodi, saj jih lahko uničite.

Iztisnite za grah veliko količino izdelka v dlan in vmasirajte čistilo v ščetine tako, da premikate čopič naprej in nazaj. Temeljito spirajte čopič pod vodo, dokler ni voda povsem čista. Po potrebi čiščenje opravite še enkrat. Če uporabljate naš Brush Shampoo and Conditioner, ponavljanje ni potrebno.

Če želite omehčati ščetine čopiča, storite enako kot pri čiščenju ali pa v kozarec kanite kapljico balzama in vanj položite čopič, obrnjen z glavo navzdol. To bo spremenilo elektromagnetni naboj ščetin in poskrbelo za njihovo mehkobo ter preprečilo sušenje in lomljenje. Balzam temeljito sperite s hladno vodo.

Sušenje

S kazalcem in palcem oblikujte krog, vmes položite čopič, stisnite in čopič povlecite skozi prste. To bo odstranilo vso odvečno vodo in obdržalo obliko čopiča. The Handi in The Powder Brush se bosta sušila najdlje. Za hitrejše sušenje lahko uporabite fen za lase, a se izogibajte vročemu zraku. Čopičev med sušenjem nikdar ne držite pokonci, saj voda teče v kovinski obroč in slabi lepilo, ščetine pa odpadajo. Prav tako bo čopič v tem primeru izgubil svojo prvotno obliko.

Profesionalcem priporočamo, da imajo najmanj dva seta čopičev, da lahko uporabljajo enega, medtem ko se drugi suši. Se vam mudi? Uporabite naš Botanical Brush Cleaner, ki vsebuje eterična olja in morske alge, ki mehčajo ščetine čopiča. Kadar ne morete čakati, da se čopiči posušijo, je to idealna rešitev. Na čopičih z naravnimi ščetinami ne priporočamo uporabe izključno tega izdelka, saj bo alkohol sčasoma izsušil dlake, čeprav obnavljajoče sestavine iz morskih alg to preprečujejo. Če uporabljate kakšno drugo kemično čistilo, preberite sestavine. Prepričajte se, da ne vsebuje česa, kar bi lahko razdražilo kožo ali poškodovalo čopiče.

Potovanja

Med potovanji uporabljajte torbico ali kovček za čopiče. Tako bodo še leta služili svojemu namenu!

Še nekaj predlogov za profesionalno higieno

Vedno uporabljajte enkratne aplikatorje za maskare in nikdar jih ne namakajte dvakrat. Iz testerjev maskar in glosov izrežite ščetke in gobice za nanos – to bo komu drugemu onemogočilo uporabo brez ščetk za enkratno uporabo. Rdečilo odmerite s plastično lopatko in uporabljajte čopiče za enkratno uporabo.

Z nekaterimi je težko delati, saj so ščetine predolge in premehke, da bi lahko z njimi nanesli dovolj barve. Predlagamo, da skrajšate dolžino čopiča za polovico in tako povečate učinkovitost nanašanja. Barvice za oči pred uporabo vedno ošilite, saj jih lahko le tako sterilizirate. Pazite, da se v šilčku ne nabirajo ostanki, in jih razkužite v alkoholni raztopini.

Nasvet: stranke se najpogosteje pritožujejo v zvezi z umazanimi čopiči in stojali za ličila. Po vsaki uporabi za seboj počistite. Za konec le še en nasvet – čopičev nikoli povsem ne potopite v vodo ali jih pustite namakanih. To bo skrajšalo njihovo dobo trajanja.

Kako uporabljati Refill-Me Refillable Brush

Kako doseči enostaven dnevni makeup

dodatna vprašanja

Dovolite, da vam pomagamo, pišite nam na portoroz@dermale.eu

več o naši naravni kozmetiki

Kontakt

t +386 5 67 79 530
e portoroz@dermale.eu

Dermale d.o.o. Portorož
Obala 130, p.p. 291
6320 Portorož

janeiredale.com

Video napotki ličenja (anj)

Blog janeiredale.com (anj)