Jane Iredale

naša ustanoviteljica

Zgodba Jane Iredale

Sem Londončanka, ki je prišla v New York v iskanju avanture in jo definitivno tudi našla! Kariero sem začela v filmski industriji kot igralka in model na televiziji ter na večjih platnih. Kasneje sem kot režiser spoznala vse strani te industrije, kot tudi pritiske glede lepote, izgleda. Velika večina pripomočkov za izboljšanje izgleda je predstavljal ravno make-up. Takoj sem spoznala, da ni bilo pomembno kaj je v make-up-u, ampak je pomembno samo, da vse prekrije in da je obstojen ves čas snemanja. Problem je bil, da je ta make-up povzročal probleme na koži, kar pa je škodilo samozavesti in povzročalo težave v karierah igralk. 24 let kasneje, ob treh ponoči, sem dobila idejo: »Kaj pa make-up, ki je dober za kožo?«

Leta 1994 se je razvila znamka Jane Iredale, ki je imela samo en produkt Amazing base (še vedno zvezda med našimi ličili). Zaradi lastnosti visoke prekrivnosti, zaščite in glajenja, je takoj povzel veliko zanimanja pri dermatologih in plastičnih kirurgih. Pacienti so ga vzljubili, ker po nanosu, na koži niso občutili težine make up-a in koža je bila prelepa in sijoča. Poleg tega se jim je sčasoma stanje problematične kože izboljševalo.

V tem obdobju sem se iz hiše, v kateri se je vse začelo, odselila na podeželje v Massachusetts. Po srcu sem dekle s podeželja, tako da me je obkroženost z organskimi farmami in vrti, polnilo z energijo in mi dajalo inspiracije za nadaljnje delo (bivanje v naravi je bilo všeč tudi mojemu kužku). Zame je prava blaženost, da se lahko sprehodim po vrtu in mimogrede odtrgam še od sonca toplo malino, nato pa še dobim idejo, kako bomo svežino in zdravje tega sadeža prenesli v naš produkt. Ves čas me spremlja želja, da naredimo izdelek, ki izgleda dobro, se čuti dobro in je dober za kožo. Želim si, da se izdelek nanaša brez težav in je multifunkcionalen, tako da se lahko ženska počuti najboljše v najkrajšem možnem času.

Ličila znamke Jane Iredale sedaj uporabljajo ženske vseh starosti in nacionalnosti. Temelji na načelu, da ličila ne smejo siliti žensk, da sledijo le najnovejšim trendom, ampak morajo ta poudarjati notranjo lepoto vsake ženske in dovoliti njeni osebnosti, da zasije v popolnosti.

“Moj cilj je ustvarjati dobre, kvalitetne izdelke, ki izgledajo dobro in so dobri za kožo.”

— Jane

Ni testirana na živalih

Jane Iredale je certificirana kozmetična blagovna znamka, ki ni testirana na živalih. Zaradi naše prostovoljne naravnanosti, da na nobeni stopnji razvijanja izdelkov, ne testiramo na živalih, smo prejeli tudi priznanja Leaping Bunny in PETA. Ta zaveza je bila od vedno v središču naše vizije za razvoj ličil in izdelkov za nego kože.

Vegansko & brez pšenice

Večina naših izdelkov je certificiranih kot veganskih in ne vsebujejo sestavin živalskega izvora. Taka kozmetika je tudi prijazna in nežna do kože. Naravne rastlinske sestavine so namreč točno tisto, kar naša koža potrebuje, da zasije v vsej svoji lepoti. Poleg tega je tudi veliko izdelkov pridobljen iz virov, ki ne vsebujejo pšenice.

Nasvet od Jane

Bodite sproščeni in zadovoljni sami s seboj. Do vašega telesa se obnašajte najboljše, prehranjujte se kakovostno in jemljite kvalitetne vitamine. Zapomnite si, ko se dobro počutite, tudi izgledate dobro. Kolikor to že zveni preprosto, je zelo resnično.

 

»Moj osnovni navdih je bil razviti linijo ličil, ki bodo tudi dobra in koristna za kožo«.

Jane Iredale, ustanoviteljica Iredale Cosmetics Inc.

več o naši naravni kozmetiki

dodatna vprašanja

Dovolite, da vam pomagamo, pišite nam na portoroz@dermale.eu

Kontakt

t +386 5 67 79 530
e portoroz@dermale.eu

Dermale d.o.o. Portorož
Obala 130, p.p. 291
6320 Portorož

janeiredale.com

Video napotki ličenja (anj)

Blog janeiredale.com (anj)